Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Sinterklaas knutselen

Beek Bezoek website

Sinterklaas knutselen

Sinterklaas knutselen Oude Pastorie Beek, Oude Pastorie 25Beek 046-4371893 Naar de website
De Vrienden van de Oude Pastorie organiseren weer een educatieve knutselmiddag. Het thema is vandaag: Sinterklaas! De knutselactiviteit begint om 13.30 uur. De middag wordt gezamenlijk afgesloten in de Gasterij om 15.30 uur. 

Voor ouders en grootouders, die tijdens de educatieve middag in de Oude Pastorie wachten, is een leestafel ingericht in de 'Pastoorskamer' op de eerste verdieping van de Oude Pastorie. Er bestaat de mogelijkheid om daar, onder het genot van een kopje koffie of thee, of iets anders moois van de nieuwe menukaart, te wachten tot het creatieve resultaat van je kroost klaar is.

Overzicht

Prijs

Vooraf aanmelden mag via info@oudepastoriebeek.nl. Graag met vermelding van naam van het kind, leeftijd en het telefoonnummer van één van de ouders. Er geldt wel een maximum van 25 kinderen voor deze activiteit die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil je met de kinderen ruim van te voren aanwezig zijn om je kind in te schrijven op de dag zelf? De inloop is tussen 13.15-13.30 uur. 

Data
2020
december 2
Contact
Oude Pastorie Beek, Oude Pastorie 25, Beek
046-4371893

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website