Nederland in lockdown

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

Winterconcert Mannenkoor Beeker Liedertafel

Beek Bezoek website

Winterconcert Mannenkoor Beeker Liedertafel

Winterconcert Mannenkoor Beeker Liedertafel Asta theater, Markt 6aBeek 046-4378152 Naar de website
De zangers waren volop aan het repeteren om je een traditioneel kerstconcert te presenteren. Het geplande concert kan geen doorgang vinden. 

Zoals bekend lopen de coronabesmettingscijfers hoog op, hetgeen een risico met zich meebrengt voor zowel de zangers als voor het gastkoor en de solisten. 

Het bestuur van Mannenkoor Beeker Liedertafel heeft daarom besloten om het kerstconcert enigszins aan te passen en 'om te dopen' tot 
een winterconcert. 

Op zondagmiddag 30 januari 2022 kan dan, hopelijk, alsnog worden genoten van prachtige zang door het koor en optredens van Femmes Vocales uit Meyel en de solisten Floor Bosman en Alain Ritten. 

Tijd: 14.30 uur. Eind goed al goed! Noteer de datum van het Winterconcert alvast in je agenda. Mannenkoor Beeker Liedertafel wenst je toe, dat je gezond zal blijven. Nieuwe ontwikkelingen kun je op de website vinden, maar vooralsnog: hopelijk tot 30 januari 2022.

Overzicht

Prijs

Entree: € 12,50, € 10,- in de voorverkoop.

Data
2022
januari 30
Contact
Asta theater, Markt 6a, Beek
046-4378152

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website