Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Zwem4daagse

Beek Bezoek website

Zwem4daagse

Zwem4daagse Zwembad De HaamenBeek 06-44014208 Naar de website
Dit jaar organiseert zwemvereniging Becha voor de zevende keer de Nationale Zwem4daagse in Beek. Zin om lekker baantjes te trekken? Doe dan mee! Dit houdt in dat er vier avonden achter elkaar, een van te voren bepaalde afstand gezwommen gaat worden. Kun je een avond niet, dan kun je die op een andere avond inhalen. De Zwem4daagse is bedoeld voor jong en oud. 

Kinderen die nog geen diploma hebben, maar al wel een beetje kunnen zwemmen (de zogeheten ploeteraars), mogen ook meedoen. Voorwaarde is wel dat één van hun ouders of een andere begeleider mee zwemt. Op zaterdag is er gratis disco zwemmen voor deelnemers. Introducés zijn dan ook welkom maar betalen dan € 2,-. Op de website kun je alles lezen over de voorgaande zwem4daagse.

Overzicht

Prijs

Leden Zwemvereniging Becha: € 9,- .Via Njoy: € 10,-. Overige: € 11,-.

Data 11-9-2020 t/m 14-9-2020
Contact
Zwembad De Haamen, Beek
06-44014208

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website