Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Funshoppen in Beek

Onderscheidend, verrassend, creatief, sfeervol, boordevol variatie en met een ongekend aanbod. Dat is winkelen in Beek. Puur en onbezorgd genieten. Inmiddels al voor bijna drie miljoen consumenten per jaar. Lekker flaneren langs de vele speciaalzaken en heerlijk genieten op een van de terrasjes in het centrum van Beek. En optimaal profiteren van het complete aanbod in Makado, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. En uiteraard overal gratis parkeren.

Shop tips!

Winkelcentrum Makado

Makado is al ruim 40 jaar een begrip in de Euregio Maas-Rijn. Dit grootste overdekte winkel-centrum met 64 zaken met een vernieuwbouw en uitbreiding in het jaar 2016 is goed bereikbaar van alle kanten en beschikt over 1400 gratis parkeerplaatsen. Er is, op ruim 20.000 m² winkeloppervlak, een breed assortiment, van mode tot wonen, van bloemen tot cd's, van tijdschriften tot bijzondere dranken en van kunst tot drogisterijwaren. Je vindt er ook jouw dagelijkse boodschappen en gezellige horecazaken. Koopavond op donderdag.

Lees meer

Hartje Beek

Beek is van oudsher een handelsplaats en heeft nog steeds een groot en divers aanbod aan speciaalzaken. Van heinde en verre komt men naar Beek voor onder andere mode en schoenen, maar ook voor de supermarkten. Consumenten waarderen de kwaliteit. De gezellige terrassen, in een sfeervolle entourage houden de gasten langer in het centrum om te genieten Koopavond op vrijdag en weekmarkt op woensdagmorgen.

Lees meer

Shoppen in de kernen

Ook de kernen Spaubeek en Neerbeek hebben hun eigen gezellige winkels, met een volledig gamma aan levensmiddelen, inclusief slager en bakker. Spaubeek heeft een weekmarkt op donderdagmorgen. In Genhout vind je onder andere een meubelzaak en enkele gezellige horecabedrijven.

Nog meer shoppen in Beek!

Gratis parkeren

In de gehele gemeente Beek kun je gratis parkeren. Wel is in een gedeelte van het centrumgebied van Beek een blauwe zone ingesteld. De blauwe zone wordt aangegeven door een zogenaamd zonebord waarop een blauwe P en een maximale parkeerduur van drie uur zijn aangegeven. De plaatsen waar geparkeerd mag worden zijn van een blauwe streep voorzien. Om in de blauw gemarkeerde vakken te mogen parkeren, heb je een parkeerschijf nodig. De maximale parkeerduur is drie uur.

Meer over Beek

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website