Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Winkelcentrum Makado Beek

Beek Bezoek website

Winkelcentrum Makado Beek

Winkelcentrum Makado Beek Wethouder Sangersstraat 314Beek 0464374669 Stuur e-mail Naar de website
Shoppen, boodschappen of even rustig genieten van een kopje koffie? In Makado Beek is alles onder één dak voor je vindbaar. 

Naast de ruim 70 winkels, gratis parkeergelegenheid en toiletten is er ook aan de jongste bezoekers gedacht. Bij de gratis kinderopvang Maki kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, terwijl papa en mama rustig winkelen.

Van mode tot parfum, schoenen, speelgoed en woonaccessoires. Het is er allemaal. Alleen boodschappen nodig? Bij Albert Heijn, Lidl of één van de vele vers winkels kun je voor alles terecht. 

Ontbijten, lunch of diner, de vele horeca gelegenheden bieden je voor elk moment heerlijke producten aan. Parkeren kan gratis op de ruime parkeerterreinen of in de parkeergarage, er zijn maar liefst 1.500 plaatsen beschikbaar. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Adres
Wethouder Sangersstraat 314, Beek
0464374669
Openingstijden en tarieven

Makado Beek is zeven dagen per week voor je geopend, raadpleeg wel de website betreffende de openingstijden per winkel. Let op: nog niet alle winkels zijn geopend op zondag. De koopavond vindt op de donderdag plaats.

Gehandicapten

Geheel toegankelijk voor mindervaliden, voldoende invalidenparkeerplaatsen, uitleen rolstoelen en invalidentoiletten zijn aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Winkelcentrum Makado Beek. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Winkelcentrum Makado Beek

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website