detail

Genhoutroute GE02 Beek

De Genhoutroute loopt grotendeels over een plateau, wat ervoor zorgt dat je overal om je heen een enorm uitzicht hebt van vele kilometers. 

Je hebt een magnifiek beeld op het dorp Beek en op Groot-Genhout, waar de sierlijke Sint Hubertuskerk boven het dorp uittorent. Je zou het niet verwachten van het gebied nabij de DSM en Maastricht-Aachen Airport, maar deze wandelroute leidt ook dwars door een streek waar boerderijen en weilanden het beeld kleuren. 

Je volgt de route via de zwarte paaltjes en sluit een mooie wandeling passend af met een hapje en een drankje op het terras van café-restaurant Aan de Meule, in het zicht van de Sint Hubertusmolen. Hier kun je ook parkeren.

Start- en eindpunt


Schimmerterweg 17, 6191 PV Beek, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt