Activiteiten en evenementen in Beek

Het hele jaar door..

Het hele jaar door kun je in Beek genieten van leuke evenementen, zowel voor jong als oud! Deze agenda komt tot stand in samenwerking met Visit Zuid Limburg.

Wat is er binnenkort te doen?

Bordje met tekst 'you're welcome'

Meld je evenement gratis aan!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotiepakketten van Visit Zuid-Limburg.

Lees verder

Er valt nog zo veel te ontdekken in Beek:

Culinair genieten

Beek bruist. De mogelijkheden om gezellig te stappen, lekker een hapje te eten, of uitgebreid te dineren met zakenrelaties zijn als een fraai gekleurd palet. De vele bruine cafés en ouderwetse, maar eeuwig jonge dorpscafés maken het palet compleet.

Lees verder

Shoppen in Beek

Onderscheidend, verrassend, creatief, sfeervol, boordevol variatie en met een ongekend aanbod. Dat is winkelen in de gemeente Beek. Puur en onbezorgd genieten. Lekker flaneren langs de vele speciaalzaken en heerlijk genieten op een van de terrasjes in het centrum van Beek.

Lees verder
Een close up van een wiel en de benen van een vrouw en kindje op de fiets

Wandelen & Fietsen

Beek kent vele kleine historisch dorpjes en buurtschappen in een landelijke omgeving. Het is heuvel op en heuvel af door bossen, groeves, holle wegen en boomgaarden. Onderweg kom je langs verborgen cultuur.

Lees verder