Shoppen in Beek

Onderscheidend, verrassend, creatief, sfeervol, boordevol variatie en met een ongekend aanbod. Dat is winkelen in de gemeente Beek. Puur en onbezorgd genieten. Lekker flaneren langs de vele speciaalzaken en heerlijk genieten op een van de terrasjes in het centrum van Beek. En optimaal profiteren van het complete aanbod in Makado, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. En uiteraard overal gratis parkeren.

Shop tips!

Winkelcentrum Makado

Makado is al ruim 40 jaar een begrip in de regio en ver daarbuiten. In dit grote overdekte winkelcentrum met ruim 70 winkels vind je alles wat je nodig hebt. Van kleding tot boeken, van mode tot speelgoed, van muziek tot sportartikelen en van juwelen tot vakanties en levensmiddelen. En je kunt hier bovendien heerlijk eten en drinken. Het winkelcentrum bestaat uit twee verdiepingen en er zijn drie ingangen. Makado beschikt over 1500 gratis parkeerplaatsen. Koopavond op donderdag.

Lees meer

Centrum Beek

Beek is van oudsher een handelsplaats en heeft nog steeds een groot en divers aanbod aan speciaalzaken. Van heinde en verre komt men naar Beek voor onder andere mode en schoenen, maar ook voor de supermarkten. Consumenten waarderen de kwaliteit. De gezellige terrassen, in een sfeervolle entourage houden de gasten langer in het centrum om te genieten Koopavond op vrijdag en weekmarkt op woensdagmorgen.

Lees meer

Shoppen in de kernen

Ook de kernen Spaubeek en Neerbeek hebben hun eigen gezellige winkels, met een volledig gamma aan levensmiddelen, inclusief slager en bakker. Spaubeek heeft een weekmarkt op donderdagmorgen. In Genhout vind je onder andere een meubelzaak en enkele gezellige horecabedrijven.

Nog meer shoppen in Beek!

Gratis parkeren

In de gehele gemeente Beek kun je gratis parkeren. Wel is in een gedeelte van het centrumgebied van Beek een blauwe zone ingesteld. De blauwe zone wordt aangegeven door een zogenaamd zonebord waarop een blauwe P en een maximale parkeerduur van twee uur zijn aangegeven. De plaatsen waar geparkeerd mag worden zijn van een blauwe streep voorzien. Om in de blauw gemarkeerde vakken te mogen parkeren, heb je een parkeerschijf nodig. De maximale parkeerduur is twee uur.

Meer over Beek

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website