Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Spaubeek

Spaubeek

Spaubeek is een rustig dorp waar toch van alles te beleven valt: er is een supermarkt, er zijn winkeltjes, restaurants en er is zelfs een treinstation. Bij de Sint-Laurentiuskerk ligt een groot plein waar je gratis parkeert en van waaruit je Spaubeek makkelijk ontdekt.

Spaubeek is ontstaan uit een paar gehuchten, waarvan Hobbelrade de mooiste is. Hier bewonder je een lange reeks oude boerderijen, waaronder een grote vakwerkboerderij. Ook de Onze-Lieve-Vrouw-Sterre-der-Zeekapel met haar opvallende uiterlijk is een bezoekje waard. Bovenal is Spaubeek een echt wandelparadijs. Je staat van het dorp zo midden in de natuur. Bewonder het openluchttheater in het Spaubekerbos of trotseer de steile paadjes van het Vrouwenbos.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website