Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Brasserie 't Schip

Beek Bezoek website

Brasserie 't Schip

Brasserie 't Schip Markt 108Beek 0464398359 Stuur e-mail Naar de website
Sinds 2001 is Brasserie 't Schip in de 'boeg' van het schipvormig winkelcentrum aan de markt in Beek gevestigd en beschikt over een prachtig, overdekt terras.

De dagverse keuken biedt een verscheidenheid aan koude en warme gerechten aan, zowel voor de lunch als het diner, waarbij de kaart regelmatig wordt aangepast aan de wensen van de gasten. Naast een uitgebreide menukaart heten de medewerkers de gasten ook van harte welkom voor een lekkere kop cappuccino, espresso of bijvoorbeeld voor een borrel met vrienden.

Verder biedt Brasserie ’t Schip catering en faciliteiten voor speciale gelegenheden aan. Of het nu gaat om een besloten feestje, bedrijfsborrel, koffietafel, vergadering of high tea, de medewerkers van Brasserie 't Schip vullen deze happening graag op passende wijze in. Hiervoor kunnen gasten in de brasserie terecht, maar ook in de sfeervolle horecagelegenheid in het Elsmuseum. Raadpleeg voor meer informatie ‘evenementen’. 

Op zoek naar catering aan huis of op locatie? Van amuses, buffetten, luxe belegde broodjes tot complete diners, dan is Brasserie 't Schip het juiste adres. De medewerkers van Brasserie 't Schip gaan voor maatwerk, dus neem gerust contact op voor speciale en specifieke wensen. Voor nu: à bientôt!

Overzicht

Adres
Markt 108, Beek
0464398359
Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00 uur.
Dinsdag: 10:00-21:00 uur.
Woensdag: 09:30-21:00 uur.
Donderdag: 10:00-21:00 uur.
Vrijdag: 10:00-21:00 uur.
Zaterdag: 10:00-21:00 uur.
Zondag: 11:00-21:00 uur.

De keuken is dagelijks tot 21:00 uur geopend.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Brasserie 't Schip. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Bier Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website