Fietsroute Geleenbeekdalroute

Nuth Download deze route

Fietsroute Geleenbeekdalroute

Nuth Fietsroute 24,1 km Gemiddeld
Deze fietsroute voert je langs de prachtige natuur rondom het Geleenbeekdal. Onderweg kom je Kasteel Wijnandsrade en Kasteel Terborgh tegen waar het goed vertoeven is voor een lekkere versnapering op het terras. 

Het Geleenbeekdal verbindt een grote diversiteit aan landschappen. In het dal vind je natte bossen met elzen en dotterbloemen. Op de steile hellingen groeien bossen met enorme beuken waarin spechten en vleermuizen leven. 

Daartussen liggen bloemrijke graslanden en hoogstamboomgaarden. Tussen alles door slingert de Geleenbeek. Indien je opmerkingen hebt over deze route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Sportcomplex Minor, Kollenberg 2 te Nuth

Soort route

Fietsroute

Afstand

24,1 km

Knooppuntenlijst

25 - 93 - 92 - 94 - 95 - 98 - 13 - 22 - 12 - 37 - 36 - 88 - 87 - 83 - 96 - 25

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website