Genhoutroute GE02 Beek

Beek Download deze route

Genhoutroute GE02 Beek

Beek Wandelroute 6,4 km Makkelijk
De Genhoutroute loopt grotendeels over een plateau, wat ervoor zorgt dat je overal om je heen een enorm uitzicht hebt van vele kilometers. Je hebt een magnifiek beeld op het dorp Beek en op Groot-Genhout, waar de sierlijke Sint Hubertuskerk boven het dorp uittorent. Je zou het niet verwachten van het gebied nabij de DSM en Maastricht-Aachen Airport, maar deze wandelroute leidt ook dwars door een streek waar boerderijen en weilanden het beeld kleuren. Je volgt de route via de zwarte paaltjes en sluit een mooie wandeling passend af met een hapje en een drankje op het terras van café-restaurant Aan de Meule, in het zicht van de Sint Hubertusmolen. Hier kun je ook parkeren.

Overzicht

Start- en eindpunt

Schimmerterweg 17, 6191 PV Beek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website