Grensmaasvallei MTB-Gravelroute

Beek Download deze route

Grensmaasvallei MTB-Gravelroute

Beek Mountainbikeroute 36,7 km Makkelijk
De Grensmaasvallei MTB-Gravelroute is ideaal om de beginselen van het mountainbiken onder de knie te krijgen en technische skills verder te ontwikkelen. De omgeving en de paden zijn zeer gevarieerd: van mountainbiken over uitdagende onverharde wegen tot rollen over ontspannende stukken asfalt.

Onderweg doorkruis je zowel landelijke als stedelijke gebieden, waaronder de dorpen Spaubeek, Neerbeek, Genhout, Geverik en Kelmond. Waar in de dorpen de oude kernen goed bewaard zijn gebleven, is in het buitengebied door recentere uitbreidingen veel aandacht geschonken aan ruimtelijke aspecten en groenvoorzieningen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Natuurtransferium Beek, De Haamen 1 te Beek

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

36,7 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website