detail

Hegge

Het gebied tussen de dorpskern Spaubeek en Hegge is een ideaal ruitergebied. Het landschap is er groen, welvend en uitgestrekt en de kronkelende ruiterpaden nemen je mee van het ene prachtige uitzicht naar het andere. Als je met deze rustige ruiterroute nog lang niet op dit gebied bent uitgekeken, dan is het ook eenvoudig om van hieruit op andere routes over te springen, zoals de nabijgelegen routes in Schinnen, Nuth en Onderbanken. Parkeren is eenvoudig bij station Spaubeek, vanaf daar hoef je de routebordjes nummer 16 maar te volgen.

Start- en eindpunt


Heggerweg 1, 6176 RB Spaubeek, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


5,5 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt