detail

Klein en Groot Genhout Beek 15

Met zijn maneges en ruiteractiviteiten is Beek een genot voor paardenliefhebbers. Zowel ruiters als menners kunnen gebruikmaken van de interessante ruiterroute Klein en Groot Genhout door een schitterend natuurgebied. Parkeren kan bij restaurant Aan de Meulen. Je volgt de routebordjes nummer 15, maar natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens je route over te stappen op de andere lussen door dit landschap, waar je niet op uitgekeken zult raken. Schinnen, Onderbanken en Nuth zijn maar een paar passen van deze route vandaan. Let tijdens je tocht vooral op de boeiende overblijfselen van toen de Maas nog naar Aken stroomde en zijn invloed op dit gebied uitoefende. De stenen vertellen je het geologische verhaal van deze streek.

Start- en eindpunt


Schimmerterweg 17, 6391 PV Beek

Soort route


Ruiterroute

Afstand


21,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt