Route vol Verwondering Zuid-Lus

Limbricht Download deze route

Route vol Verwondering Zuid-Lus

Limbricht Fietsroute 49,9 km Makkelijk
Je staat op het punt om de Zuid-lus van de ‘Route vol Verwondering’ te fietsen, een fietsroute door de Zuid-Limburgse Grensmaasvallei die je onderweg laat verwonderen over de schitterende natuur, de vergezichten, het RivierPark Maasvallei bij Grevenbicht, Obbicht en Meers, het Geleenbeekdal en het culturele- en religieuze erfgoed. 

Onderweg kom je tal van bijzondere gebouwen en plekken tegen vol verhalen, maar wat doe je als de deuren gesloten zijn? Doorfietsen? Niet tijdens de Route vol Verwondering!

Op deze verwonderplekken langs de route kun je een 360-gradentour en/of een audiotour doen, een wonderlijke virtuele ervaring op je eigen smartphone door het scannen van de QR-code op de Route vol Verwondering gevelbordjes. Zo kun je je alsnog verwonderen over plekken waar je normaal gesproken niet (binnen)komt.

Onderweg even uitrusten? Geen probleem bij één van de vele gezellige horecagelegenheden onderweg. De route kan ook gestart worden bij een knooppunt naar keuze. Zo kan deze zuid-lus gestart worden vanaf het treinstation in Beek/Elsloo, Geleen-Oost, Spaubeek en Sittard.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kasteel Limbricht (Allee 1, Limbricht)

Soort route

Fietsroute

Afstand

49,9 km

Knooppuntenlijst

23 - 34 - 32 - 69 - 99 - 40 - 38 - 89 - 36 - 37 - 12 - 13 - 22 - 113 - 78 - 45 - 43 - 41 - 81 - 80 - 27 - 19 - 23

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website