Vrouwenbosroute VR04 Beek

Beek Download deze route

Vrouwenbosroute VR04 Beek

Beek Wandelroute 8,1 km Makkelijk
De Vrouwenbosroute is met recht de route naar de poort van het Heuvelland. Deze route van zo'n 8 kilometer is zeer gevarieerd. Je ervaart als het ware de verbinding tussen stad en heuvelland. De route biedt de wandelaar de diversiteit van het gebied: over diverse veldwegen, langs veldkruizen, op holle wegen, voetpaden, plateaus en door het Vrouwenbos. Dit bosje ligt midden op een helling in het agrarisch landschap, waar de ondergroei sterk is verruigd. Trekvogels als de koperwiek, roek en groenling worden hier in het najaar veelvuldig aangetroffen. Door de afwisseling van hoog en laag zijn er enkele prachtige vergezichten. De route is te volgen via de gele paaltjes.
Jenneke beleeft het Vrouwenbos 5 april 2018

Jenneke beleeft het Vrouwenbos. Ontdek deze mooie omgeving in haar vlog.

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

De Haamen 3, 6191 HV Beek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website