Wandelroute LE06 - Beek - Levensloopje

Beek Download deze route

Wandelroute LE06 - Beek - Levensloopje

Beek Wandelroute 7,3 km Moeilijk
Deze wandeling maakt onderdeel uit van het project ‘Gedenkparken’. Het vormt de verbinding tussen de twee deelprojecten Levensbomenbos en de oude begraafplaats Sint Martinus in Beek. Door deze route worden deze twee locaties fysiek met elkaar verbonden. Het gedenkpark wordt via het Kelmonderbos verbonden met het Levensbomenbos. Tijdens de wandeling maakt u tevens kennis met andere cultuurhistorische pareltjes in de gemeente Beek. Je kunt parkeren bij de Oude Pastorie in Beek. De route is te volgen via de speciale Levensloop-bordjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oude Pastorie, 6191HW, Limburg

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website