detail

Wandelroute LE06 - Beek - Levensloopje

Deze wandeling vormt de verbinding tussen het Levensbomenbos en de oude begraafplaats Sint Martinus in Beek. Door deze route worden deze twee locaties fysiek met elkaar verbonden. Het gedenkpark wordt via het Kelmonderbos verbonden met het Levensbomenbos. Tijdens de wandeling maak je tevens kennis met andere cultuurhistorische pareltjes in de gemeente Beek. Je kunt parkeren bij de Oude Pastorie in Beek. De route is te volgen via de speciale Levensloop-bordjes.

Deze wandeling maakt onderdeel uit van het project ‘Gedenkparken’.

Start- en eindpunt


De Haamen, 6191 EM Beek

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt