Wielrenroute - Klauteren door de Grensmaasvallei

Sweikhuizen Download deze route

Wielrenroute - Klauteren door de Grensmaasvallei

Sweikhuizen Wielrenroute 63,7 km Moeilijk
Limburg Cycling en Grimpeur hebben verschillende wielrenroutes gemaakt die je stuurt over onontdekte heuvels en wegen. Deze route gaat dwars door de Grensmaasvallei, een prachtige regio in Limburg, echter die qua wielerbekendheid ietwat wordt overschaduwd door het Zuid-Limburgse Heuvelland. 

De Grensmaasvallei is vooral bekend bij fietsers om de heerlijke licht glooiende wegen langs water en landerijen. Maar er is ook een meer uitdagende kant aan dit gebied. Zorg maar dat je met uitgeruste kuiten begint aan deze klus van 64 kilometer, want in deze route zit pit! 

Het traject is bezaaid met korte explosieve klimmen die het je benen flink zuur gaan maken. Kijk voor meer unieke routes op grimpeur.nl of limburgcycling.com/routes of voor meer info over deze route op Klauteren door de Grensmaasvallei.

Overzicht

Start- en eindpunt

Natuurtransferium, Biesenweg 5 te Sweikhuizen

Soort route

Wielrenroute

Afstand

63,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website