detail

Wielrenroute - Klauteren door de Grensmaasvallei

Limburg Cycling en Grimpeur hebben verschillende wielrenroutes gemaakt die je stuurt over onontdekte heuvels en wegen. Deze route gaat dwars door de Grensmaasvallei, een prachtige regio in Limburg, echter die qua wielerbekendheid ietwat wordt overschaduwd door het Zuid-Limburgse Heuvelland. 

De Grensmaasvallei is vooral bekend bij fietsers om de heerlijke licht glooiende wegen langs water en landerijen. Maar er is ook een meer uitdagende kant aan dit gebied. Zorg maar dat je met uitgeruste kuiten begint aan deze klus van 64 kilometer, want in deze route zit pit! 

Het traject is bezaaid met korte explosieve klimmen die het je benen flink zuur gaan maken. Kijk voor meer unieke routes op grimpeur.nl of limburgcycling.com/routes of voor meer info over deze route op Klauteren door de Grensmaasvallei.

Start- en eindpunt


Natuurtransferium, Biesenweg 5 te Sweikhuizen

Soort route


Wielrenroute

Afstand


63,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt